Mexicaans show met de Mexicaanse dansgroep Mexico Baila

mexicaans show mexicaans show

Mexicaanse dansen in de Mexicaanse show van Mexico Baila
In de tijd van de oude Mexicaanse beschavingen was het maken van muziek erg belangrijk tijdens festiviteiten, ceremonies en andere religieuze gebeurtenissen. Er waren liedjes om de goden te eren, liedjes om geluk te vragen, regenliedjes, liedjes om een goede oogst te vragen of liedjes voor een goede visvangst. Muziekinstrumenten werden meestal op een geheime plaats bewaard. Liedjes waren ook een goede manier om kennis van generatie op generatie door te geven of om geschiedenisverhalen te vertellen in de vorm van ballades.

Mexicaanse dansen uit alle winstreken van Mexico, zoals " El Jarabe Tapatio" Jalisco (Regionale dansen uit Jalisco, beneden op de foto), Ciapas (Boven op de foto), "La Danza de los Viejitos" enz

" El Jarabe Tapatio" (De Hoeden Dans)
De Jarabe komt uit Jalisco en wordt gedanst door een vrijgezellen paartje. De man danst om het meisje heen om haar het hof te maken. Het meisje gaat in eerste instantie niet in op zijn avances, maar uiteindelijk gaat ze toch overstag. Aan het eind gooit de man zijn sombrero (hoed) aan de voeten van het meisje. Zij aanvaardt dit gebaar door op de rand van zijn hoed te stappen en ze dansen de laatste passen om de brede rand van de hoed.

Jalisco
Jalisco is een vrolijke dansstijl uit de Jalisco regio van Mexico. De passen hebben als
als oorsprong de Spaanse bolero en tirana.


mexicaanse show mexicaanse show

Mobil: 06-29 457 407 of 06 44 508 525 Tel: 0320 769037, email: mariachimuziek@gmail.com

mexicaans show

Mexicaans show van Mexico Baila
Bedankt voor het bezoeken van onze website!


Mexicaanse muziek voor feesten en partijen, Mariachi muziek, gezellige, zonige muziek voor Uw feest en Mexicaanse avond

 
Mariachi buiten optreden
Voor een grotere versie click hier
 
Mexicaanse avond in een Tennis Club
Voor een grotere versie click hier
 
Laura danst met Felix Perez Akoestisch
Voor een grotere versie click hier


Betalingen:

Wij accepteren alleen betaling per bank voorafgaand aan de datum van ons optreden tegen afgifte van een factuur en een VAR- of IPV-verklaring. Indien dit niet mogelijk is, kunnen wij ook betalingen in contanten aannemen op de dag van het feest, direct na afloop van ons optreden. Wij accepteren geen betalingen per bank achteraf. U dient voordat u een boeking doet bij uw organisatie na te gaan of men met deze voorwaarde accoord gaat. Als U ons belt of emailt, bent U akkoord met onze ALGEMENE VOORWAARDEN


Fotograaf > Todolatino > Buikdanseres > Artiesten feest > Andere danseressen > Spaanse muziek > Limboshow

U kunt ons vinden in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Veghel, Oss, Roosendaal, Oosterhout, Rotterdam, Den Haag, 's-Gravenhage, 's-Hertogenbosch, Leiden, Utrecht, Nijmegen, Houten, Zaltbommel, Delft, Rijswijk, Maastricht, Heerlen, Sittart, Zutphen, Zwolle. U kunt ons vinden in Groningen, Noord Brabant, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Drente, Overijsel, Gelderland, Zeeland, Friesland, Limburg, België. U kunt ons vinden in Groningen, Alkmaar, Culemborg, Apeldoorn, Hilversum, Zeist, Sittart, Roermond, Antwerpen, Brussel, Roosendaal, Moerdijk, Vlissingen.

Links naar linkpartners van deze site